ACE Stockholm

Sveavägen 36, Stockholm

6594 personer har checkat in på ACE

-

Öppettider:

  • Fredag: 22-03
  • Lördag: 22-03

Beskrivning av ACE

Ace är en av Sveriges äldsta indieklubbar och ligger belägen mitt i centrala Stockholm. Vi har två dansgolv där man kan partaja loss och en övervåning där man kan chilla och dricka öl i lugn och ro. Bloggen på hemsidan uppdateras varje dag med dom bästa nya låtarna och är en av Sveriges mest besökta musikbloggar.

Varje fredag och lördag på det stora dansgolvet är det svettigt indieröj med pop, indie, rock och post-punk i högtalarna. Allt från klassiska tongångar med The Clash, Ramones, Rolling Stones, Joy Division, The Smiths till nutida dansgolvsvältare med Håkan Hellström, Tough Alliance, Cut Copy, The Drums och MGMT. Checka in vår Spotify-lista längre ned där vi listar dom 100 mest spelade låtarna på indiegolvet. Inne i lilla rummet är det hårt och svettigt med mycket laser och strobb när stockholms bästa djs spelar electro, dub-step, tech-house och den bästa dunka-dunkan blandat med dom senaste remixerna.

På övervåningen bjuds det ofta på utflippade temakvällar, hyllningskvällar av speciellt valda artister och lite smalare och nischad musik. Här kommer mycket av det som postas på vår populära blogg att spelas – tänk mysig chillwave, skramlig garagepop, glo-fi, madchester eller tidig 90-tals lo-fi i högtalarna.

Varmt välkommen!

FREDAG-LÖRDAG, KL 22-03, SVEAVÄGEN 36, 100KR, 18ÅR
Gratis inträde & öl 29kr före kl 23!

ACE

Återställ lösenord