Stockholms bästa nattklubbar

Letar du efter Stockholms bästa nattklubb? Gästlistan samlar de hetaste klubbarna i Stockholm. Inträde, ålder, öppettider - Vi har allt! Nu även vimmelbilder!

Vill du hjälpa dina vänner att hitta Stockholms hetaste nattklubbar? Dela vår nattklubbsguide så ses ni kanske i vimlet!

F12 - Terrassen

Fredsgatan 12, Stockholm
 164 incheckningar denna månaden
F12 - Terrassen har öpppet under sommaren och endast vissa helger resten av året. Titta i vår kalender för att få mer uppdaterad information.

Sommar!

Flemminggatan 2, Stockholm
Sommar! har öpppet under sommaren och endast vissa helger resten av året. Titta i vår kalender för att få mer uppdaterad information.

Trädgården

Hammarby Slussväg 2, Stockholm
 274 incheckningar denna månaden
Trädgården har öpppet under sommaren och endast vissa helger resten av året. Titta i vår kalender för att få mer uppdaterad information.

Stockholms bästa nattklubbar

Vill du få reda på de senaste nattklubbarna i Stockholm? Vill du även få tillgång till unika köföreträden för dig och dina vänner? Skriv upp dig nedan!

Allmänt om nattklubbar i Stockholm

Att gå på en nattklubb i Stockholm kan vara en hit eller en miss beroende var i Stockholm man går. Det gäller att veta vad för typ av nattklubb man letar efter. Vilken musikstil gillar jag? Är det house, hip hop eller schlager? Vilken typ av åldersgräns passar in på mig? Mer om åldersgränser på nattklubbarna kan ni läsa om längre ner på sidan. Ett bra tips för de som kommer från andra städer är att ordningsvakterna på nattklubbarna i allmänhet mycket mer selektiva vid insläppen och det tittas väldigt mycket på hur man ser ut. Därför är det överlag bättre att gå med vårdad klädsel. Dock ska man tillägga att detta gäller verkligen inte alla uteställen i Stockholm. De är ofta stor skillnad på nattklubbarna som ligger på Södermalm, Östermalm och de som ligger vid Stureplan. Stureplan är känt för att ha lite finare stuk på sina nattklubbar och är extremt petiga med vilka de släpper in. I resten av staden är det lite enklare men de finns även undantag.

Det skiljer sig en del att gå på nattklubb i Stockholm om man jämför med övriga städer i Sverige. I Stockholm har fler nattklubbar öppet på vardagar och det finns inte en veckodag som du inte kan gå ut på en nattklubb. Under de mindre populära nattklubbsdagarna , dvs söndag, måndag och tisdag brukar ca fem nattklubbar ha öppet. På fredag och lördag kan man hitta desto fler nattklubbar som är öppna. I vår klubbkalender kan ni hitta ca 30 nattklubbar som har öppet på helgdagarna. Men detta varierar beroende på vilken tid på året man pratar. Som många andra städer i Sverige har fler nattklubbar i Stockholm öppet under sommaren än under vintern.

Åldersgränser, inträden och gästlistor

Åldersgränsen på en nattklubb i Stockholm varierar väldigt mycket från nattklubb till nattklubb. Det är väldigt få nattklubbar i Stockholm som har sin åldersgräns på 18år och det kan vara lite tråkigt när man precis har fått möjligheten att gå ut på nattklubb. Ett tips är att skriva upp sig på gästlistor till nattklubbarna då sänks ofta åldersgränsen. Mer om gästlistor hittar ni längre ner på den här sidan. De finns betydligt fler nattklubbar som har 20 år som åldersgräns men majoriteten av Stockholms nattklubbar har antingen 23 år eller 25 år som åldersgräns. Dock ska man tillägga att åldersgränser över 18 år ofta är till för att kunna välja vilken typ av människor som man vill släppa in på nattklubben. Vad gör man om man har passerat 25 för länge sedan och ändå vill gå ut på nattklubb? Det finns nattklubbar som kontinuerligt inriktar sig på 30+ och de kan ni filtera ut i vår nattklubbssökning. Sedan finns enskilda klubbar som kör vissa specifika kvällar med 30+, 40+ och ibland även 50+, även om nattklubben vanligtvis har åldersgränsen runt 20år. Dessa events kan ni hitta i Gästlistans klubbkalender.

Det finns ett par olika typer av gästlistor när man pratar om gästlistor på nattklubbar i Stockholm. Det finns publika gästlistor som vem som helst kan skriva upp sig på och de är till för att nattklubbarna vill få dit folk så tidigt som möjligt på kvällen. Dessa gästlistorna är utspridda på facebook och på nattklubbarnas webbsidor. Vi på Gästlistan försöker alla dessa listor på samma ställe och du hittar dessa när du klickar dig vidare på respektive nattklubb. Har ni tips på var man kan skriva upp sig på en gästlista till en nattklubb får ni gärna kontakta oss. Den andra typen av gästlistor som finns på nattklubbarna är de stängde gästlistorna. De får man endast tillgång om man länner folk som arbetar på nattklubbarna eller om man är någon form av stammisgäst.

Stockholms bästa nattklubbar

Vill du få reda på de senaste nattklubbarna i Stockholm? Vill du även få tillgång till unika köföreträden för dig och dina vänner? Skriv upp dig nedan!

Återställ lösenord