Göteborgs bästa nattklubbar

Letar du efter Göteborgs bästa nattklubb? Gästlistan samlar de hetaste klubbarna i Göteborg. Inträde, ålder, öppettider - Vi har allt! Nu även vimmelbilder!

Vill du hjälpa dina vänner att hitta Göteborgs hetaste nattklubbar? Dela vår nattklubbsguide så ses ni kanske i vimlet!

Backstage - Stora Teatern

Kungsparken 1, Göteborg
 36 incheckningar denna månaden
Backstage - Stora Teatern har öpppet under sommaren och endast vissa helger resten av året. Titta i vår kalender för att få mer uppdaterad information.

Colors Bananpiren

Södra Frihamnspiren 1, Göteborg
 70 incheckningar denna månaden
Colors Bananpiren har öpppet under sommaren och endast vissa helger resten av året. Titta i vår kalender för att få mer uppdaterad information.

Port Du Soleil

Nya Allén 11, Göteborg
 616 incheckningar denna månaden
Port Du Soleil har öpppet under sommaren och endast vissa helger resten av året. Titta i vår kalender för att få mer uppdaterad information.

Villan

Tredje Långgatan 16, Göteborg
Villan har öpppet under sommaren och endast vissa helger resten av året. Titta i vår kalender för att få mer uppdaterad information.

Göteborgs bästa nattklubbar

Vill du få reda på de senaste nattklubbarna i Göteborg? Vill du även få tillgång till unika köföreträden för dig och dina vänner? Skriv upp dig nedan!

Vilken typ av nattklubb i Göteborg passar dig?

När du letar efter en nattklubb i Göteborg gäller det att ställa sig frågan vad för typ av nattklubb är jag ute efter? Är jag ute efter en nattklubb med en specifik åldersgräns eller inträde? Är jag intresserad av en viss musikstil? Exempelvis house,rock, techno, hip hop, r&b, schlager eller kanske reggae? Tänk på att öppettiderna kan variera under specifika helgdagar. Detta är enbart generella öppettider för nattklubbar i Göteborg.

För mer uppdaterad information om nattklubbar i Göteborg rekommenderar vi vår nattklubbskalender som du hittar under event i vår huvudmeny. Där listar vi ofta vilken dj som spelar på vilken nattklubb, rekommenderad åldersgräns och öppettider för kvällen.

När du har tagit reda på vilken nattklubb i Göteborg som passar dig bäst är det bara att dra ihop dina vänner och ha en riktigt trevlig festkväll!

Har du tips på en nattklubb i Göteborg? Tveka inte på att kontakta oss, då vårt mål är att samla alla nattklubbar i Göteborg på en och samma plats.

Göteborgs bästa nattklubbar

Vill du få reda på de senaste nattklubbarna i Göteborg? Vill du även få tillgång till unika köföreträden för dig och dina vänner? Skriv upp dig nedan!

Återställ lösenord