Uteställen Göteborg

Letar du efter ett trevligt uteställe i Göteborg ? Här kan du hitta användbar information om uteställen i Göteborg. Exempelvis öppettider och vägbeskrivningar till många av Göteborgs uteställen.

Gillar du vår utelivsguide? Dela den med dina vänner och kollegor så att de också kan hitta till Göteborgs bästa uteställen!

Backstage - Stora Teatern

Kungsparken 1, Göteborg
 36 incheckningar denna månaden
Backstage - Stora Teatern har öpppet under sommaren och endast vissa helger resten av året. Titta i vår kalender för att få mer uppdaterad information.

Colors Bananpiren

Södra Frihamnspiren 1, Göteborg
 70 incheckningar denna månaden
Colors Bananpiren har öpppet under sommaren och endast vissa helger resten av året. Titta i vår kalender för att få mer uppdaterad information.

Port Du Soleil

Nya Allén 11, Göteborg
 616 incheckningar denna månaden
Port Du Soleil har öpppet under sommaren och endast vissa helger resten av året. Titta i vår kalender för att få mer uppdaterad information.

Villan

Tredje Långgatan 16, Göteborg
Villan har öpppet under sommaren och endast vissa helger resten av året. Titta i vår kalender för att få mer uppdaterad information.

Uteställen Göteborg

Vill du få tips om nya uteställen i Göteborg? Skriv upp dig nedan!

Vilket typ av uteställe i Göteborg passar dig?

I Göteborg finns ett antal olika uteställen. Det finns ett antal olika typer av uteställen, pubar, barer, ölhak, krogar, nattklubbar osv. Pubar, barer och krogar är typer av uteställen som är utformade för att man ska kunna sitta och umgås i större sällskap. I Göteborg finns ett flertal sådana uteställen som erbjuder mat och ett varierande utbud av öl och vin i en lugn och social miljö. Nattklubbar är uteställen där musiken och tempot är mycket högre, på nattklubb i Göteborg går man inte för att sitta och samtala, det är dans och fest som gäller.

I Göteborg erbjuder de olika uteställena olika typer av tema kvällar. After Work, quiz och olika DJ-bokningar bidrar till Göteborg varierande nöjesutbud. Under sommarhalvåret finns det oftast inte lika många After Works och Quiz att tillgå utan då plockar alla uteställen med möjlighet fram sina uteserveringar och erbjuder Göteborgs invånare att umgås i solen.

Uteställen Göteborg

Vill du få tips om nya uteställen i Göteborg? Skriv upp dig nedan!

Återställ lösenord