Uteställen Stockholm

Letar du efter ett trevligt uteställe i Stockholm ? Här kan du hitta användbar information om uteställen i Stockholm. Exempelvis öppettider och vägbeskrivningar till många av Stockholms uteställen.

Gillar du vår utelivsguide? Dela den med dina vänner och kollegor så att de också kan hitta till Stockholms bästa uteställen!

F12 - Terrassen

Fredsgatan 12, Stockholm
 164 incheckningar denna månaden
F12 - Terrassen har öpppet under sommaren och endast vissa helger resten av året. Titta i vår kalender för att få mer uppdaterad information.

Loch & Quay

Skeppsbron , Stockholm
Loch & Quay har öpppet under sommaren och endast vissa helger resten av året. Titta i vår kalender för att få mer uppdaterad information.

Sommar!

Flemminggatan 2, Stockholm
Sommar! har öpppet under sommaren och endast vissa helger resten av året. Titta i vår kalender för att få mer uppdaterad information.

Trädgården

Hammarby Slussväg 2, Stockholm
 274 incheckningar denna månaden
Trädgården har öpppet under sommaren och endast vissa helger resten av året. Titta i vår kalender för att få mer uppdaterad information.

Uteställen Stockholm

Vill du få tips om nya uteställen i Stockholm? Skriv upp dig nedan!

Vilket typ av uteställe i Stockholm passar dig?

I Stockholm finns ett antal olika uteställen. Det finns ett antal olika typer av uteställen, pubar, barer, ölhak, krogar, nattklubbar osv. Pubar, barer och krogar är typer av uteställen som är utformade för att man ska kunna sitta och umgås i större sällskap. I Stockholm finns ett flertal sådana uteställen som erbjuder mat och ett varierande utbud av öl och vin i en lugn och social miljö. Nattklubbar är uteställen där musiken och tempot är mycket högre, på nattklubb i Stockholm går man inte för att sitta och samtala, det är dans och fest som gäller.

I Stockholm erbjuder de olika uteställena olika typer av tema kvällar. After Work, quiz och olika DJ-bokningar bidrar till Stockholm varierande nöjesutbud. Under sommarhalvåret finns det oftast inte lika många After Works och Quiz att tillgå utan då plockar alla uteställen med möjlighet fram sina uteserveringar och erbjuder Stockholms invånare att umgås i solen.

Uteställen Stockholm

Vill du få tips om nya uteställen i Stockholm? Skriv upp dig nedan!

Återställ lösenord