Sommar! Stockholm

Flemminggatan 2, Stockholm

32019 personer har checkat in på Sommar!

08 508 267 09

Öppettider:

  • Onsdag: 19-03
  • Fredag: 19-03
  • Lördag: 19-03

Sommar! har öpppet under sommaren och endast vissa helger resten av året. Titta i vår kalender för att få mer uppdaterad information.

Beskrivning av Sommar!

Sommar! - en dansant världsomsegling, ett äventyr utan dess like - från den böljande värmen under palmerna på Ocean Drive, via graffitidoftande West Coast-romantik till Hong Kong-nätter i karaokeskärmens sken ihop med vänner, och helt nya bekantskaper. Sommar! tar dig jorden runt - på sju dansgolv, och fyra och en halv månad! Resan ackompanjeras av våra bästisar, våra framtida musikaliska hjältar och så klart du - själva kittet i vår klubbsaga och kaptenen på skutan.

Är du trogen besökare på Sommar!?
Om du tycker om Sommar! och besöker oss ofta kan det vara en god idé att registrera dig för Sommar!-kortet. För att du inte ska tappa bort det har vi i år gjort kortet i form av en superfin nyckelring och en totebag. Nyckelringen och totebagen ger dig rabatt på entré samt företräde i Sommar!-kortskön.

www.sommarutropstecken.se

Här kan man dricka sangrias i paviljongen eller spela pingis på utedäcket. Härligt blandad partymusik dunkar i hötalarna och många liveartister gästar. Med sex dansgolv, helt ny dekor, nya klubbar och nya lineups kommer sommaren att bli fantastisk.

Öppettider:
Onsdag 19.00-03.00
Fredag 19.00-03.00
Lördag 19.00-03.00

Sommar!

Återställ lösenord