Göta Källare Stockholm

Folkungagatan 45, Stockholm

14053 personer har checkat in på Göta Källare

+46(8)6420957

Öppettider:

  • Fredag: 22-03
  • Lördag: 22-03

Göta Källare är stängt. Ta en titt i vår sökning för uteställen för att hitta fler uteställen i Stockholm

Beskrivning av Göta Källare

Välkomna till Göta Källare! Vi huserar en av Stockholms största nattklubbar mitt i hjärtat på Södermalm med ett bra läge på Medborgarplatsen. Denna lokal har funnits här sedan 1939 och har huserat en rad evenemang och bokningar, bland annat har vi haft över 1000 konserter och spelningar med allt från Little Dragon, Nordman, "Boys 2 Men" till Hoffmaestro och Bruno Mars.

Under 2013 har lokalen bytt ägare och har inför Göta Källares nya öppning lagt en hel del tid och resurser på klubbkänslan i lokalen, och har nu ett Madrixkopplat ljussystem med inspiration från Berlin och London. Nytt ljus, ljud och ett ordentligt ansiktslyft gör våra 1200 kvm med 3 dansgolv och 3 barer till något utöver det vanliga besöket på en nattklubb.

Vi kommer givetvis inte ligga lågt när det gäller antal intressanta spelningar och konserter inför 2014 och allt från välkända DJ's till rockband och artister kommer inta scenen. Klubbverksamheten på helgen kommer präglas av en musikalisk inriktning på House och elektroniskt på stora, partyvänligt och glatt på det lilla och temalett på övervåningen där olika sorters musikstilar får rampljus över kvällen.

Öppetiderna är 22:00-03:00 på helger men kan variera beroende på evenemang. Vi är och kommer alltid vara en mötesplats för alla glada, och festsugna på söder.

Åldersgräns är 21 år, fri entré innan 23:00 via hemsidans gästlista, därefter 130 kr i entré.

Varmt Välkomna!

Göta Källare

Återställ lösenord