Nya Tröls Bar & Restaurang Malmö

Karlskronaplan 1, Malmö

040-170695

Öppettider:

  • Måndag: 16-01
  • Tisdag: 16-01
  • Onsdag: 16-01
  • Torsdag: 16-01
  • Fredag: 16-01
  • Lördag: 13-01
  • Söndag: 11-00

Beskrivning av Nya Tröls Bar & Restaurang

Välkommen till Tröls

När vi öppnade Tröls 2004 så ville vi skapa en mötesplats för alla åldrar i en avslappnad miljö. En plats där man lika gärna skulle kunna slinka in på en god öl, ta en kaffe, se en bra fotbollsmatch eller äta en tre‐rätters middag.

När vi öppnade ville vi ha öl från olika länder men ganska snabbt insåg vi att det var väldigt varierande kvalitet på de olika ölen och sökte mer kunskap och sökte ny annorlunda öl. Intresset växte mer och mer. När vi byggde vår ”svensk bar” 2006 stod vi och funderade över att vi då hade 80 olika sorters öl men endast 2 från Sverige. Då kom idén om att endast ha skandinavisk öl i den nybyggda baren och nästan alla svenska mikro bryggerier blev storm förtjusta att någon äntligen uppmärksammade dom och hakade på och ville ha sin öl med i baren.

Idag har vi två barer, en internationell och en skandinavisk, en prisvärd meny med noga utvalda råvaror och en personligt inredd pub och restaurang. Vi har olika uppträdanden, quiz kvällar varannan måndag, brunch buffé alla” helgfria” söndagar mellan kl 11‐15 och köket öppet till kl 24 fredagar och lördagar så ni ska kunna få en riktig bit mat även efter bion eller teatern. Observera att vi tar sista beställningen på mat en halvtimme innan köket stänger.

Vår fasta personal får löpande utbildningar om mat och öl och åker ofta på mässor för att hålla sig uppdaterade om vad som händer på öl marknaden och om nyheter.

Så varmt välkomna till vår avslappnade pub miljö med informell service önskar Malin Andreasson, Jeanette Borggren, Sara Wernald, Johan Billing, Sandra Jönsson och Jessica Larsson.

Nya Tröls Bar & Restaurang

Återställ lösenord