Bar Helsingborg

Letar du efter en trevlig bar i Helsingborg ? Här kan du hitta användbar information om barer i Helsingborg . Exempelvis öppettider och vägbeskrivningar till många av Helsingborgs barer.

PL13

N. Storgatan 15, Helsingborg
 82 incheckningar denna månaden

Hamnkrogen

Hamntorget 2, Helsingborg
 268 incheckningar denna månaden
Hamnkrogen har öpppet under sommaren och endast vissa helger resten av året. Titta i vår kalender för att få mer uppdaterad information.

Bar Helsingborg

Vill du få tips om nya barer i Helsingborg? Skriv upp dig nedan!

Vilken typ av bar i Helsingborg passar dig?

För att du ska hitta en bar i Helsingborg som passar just dig behöver du ställa dig själv några frågor:

Vilken typ av bar är jag ute efter? Är det viktigt att baren ska ha goda drinkar, stort öl/vinutbud eller är det stämningen på baren som är viktigast? Du kanske vill till den baren som har bäst mat i Helsingborg eller den baren som är populärast hos lokalbefolkningen?

Men ibland kanske inte alkoholutbudet och stämningen räcker för att det ska bli en bra bar? Ibland vill man åt mer underhållning som exempelvis biljard, dart, blackjack eller jack vegas.

I Helsingborg finns det barer som är avslappnade och det finns även barer där det är mer drag och lite mer lounge liknande atmosfär. Klicka på respeketive bar för att få mer information just den baren.

Har du tips på en bra bar i Helsingborg? Tveka inte på att kontakta oss, då vårt mål är att samla alla barer i Helsingborg på en och samma plats.

Bar Helsingborg

Vill du få tips om nya barer i Helsingborg? Skriv upp dig nedan!

Återställ lösenord